A la carte
Hos os er det vigtigt, at vores gæster føler sig hjemme. Derfor gør vi vores bedste for at skabe de perfekte rammer for dig og din oplevelse på Hotel Fuglsangcentret. Vores A la carte restaurant er åben for alle – både overnattende og ikke-overnattende gæster. Af den grund anbefaler vi, at du booker bord på forhånd for at sikre dig en plads i restauranten.
STEAK
Lækker Ribeye steak af Herford kvæg med torvets friske grønt,
pommes frites med havgus og hjemmelavet bearnaise.
Kr. 379,- pr. couvert
FUGLSANG CRISP BURGER
Saftig og sprød paneret kyllingebryst fra Hopballe Mølle i en briochbolle med tomatrelich, røget bacon, syltede ananas og avokado.
Hertil pommes frites og aioli.
Kr. 249,- pr. couvert
DAGENS MENU
Vælg mellem forret og hovedret.
Spørg tjeneren for dagens menu.
1 Ret
179,- pr. couvert
2 retter
240,- pr. couvert
For vegetarretter spørg tjeneren.
DESSERT
Fuglsangs isdessert
med frisk frugt
Dagens dessert
Kr. fra 109,- pr. couvert
BØRNEMENU
Pasta kødsauce
Fiskefilet
m/pommes frites
Nuggets
m/ pommes frites
Kr. 120,- pr. couvert
Alle retter serveres med grøntsagsstænger.
Se også A la carte kortet herunder: