A la carte

Spis ude, men føl dig hjemme

Hos os er det vigtigt, at vores gæster føler sig hjemme. Derfor gør vi vores bedste for at skabe de perfekte rammer for dig og din oplevelse på Hotel Fuglsangcentret. Vores A la carte restaurant er åben for alle – både overnattende og ikke-overnattende gæster. Af den grund anbefaler vi, at du booker bord på forhånd for at sikre dig en plads i restauranten.

STEAK

Lækker Ribeye steak af Herford kvæg med torvets friske grønt, 
pommes frites med havgus og hjemmelavet bearnaise.

Kr. 379,- pr. couvert



FUGLSANG CRISP BURGER

Saftig og sprød paneret kyllingebryst fra Hopballe Mølle i en briochbolle med tomatrelich, røget bacon, syltede ananas og avokado. 

Hertil pommes frites og aioli.

Kr. 249,- pr. couvert



DAGENS MENU

Vælg mellem forret og hovedret. 
Spørg tjeneren for dagens menu.

1 Ret  
179,- 
pr. couvert

2 retter
240,-
 pr. couvert


For vegetarretter spørg tjeneren.

 

DESSERT

Fuglsangs isdessert
med frisk frugt
 

Dagens dessert


Kr. fra 109,- pr. couvert

 

BØRNEMENU

Pasta kødsauce

Fiskefilet
m/pommes frites

Nuggets
m/ pommes frites
 

Kr. 120,- pr. couvert
 

Alle retter serveres med grøntsagsstænger.

 


Se også A la carte kortet herunder: