Selskab
Menu og Buffet
Vores køkken lader sig gerne inspirere af årstidens råvarer og de lokale leverandørers specialiteter. Hertil prioriterer vi økologiske- og frilandsråvarer, hvormed vi gør det let for dig som gæst at passe på miljøet. Det samme gælder ved hver en festlig lejlighed – for dig, dine gæster og din fest. Herunder ser du både en klassisk og luksus menu samt buffet fra den aktuelle sæson.
Se menuer Klassisk og Luksus herunder:
- KLASSISK MENU
-
FORRET
- Augustus Gourmet skinke med oliven tapenade og soltørrede tomater
- Røget torsk med sennepscreme, rødbedesyltede sennepskorn, sprødt bacondrys og friske urter
- Kyllingesoufflé med karrymayo, sprødt kyllingeskind og syltede rødløg
HOVEDRET
-
Kalvesteg med årstidens grøntsager, surt og sødt samt kalvesky
-
Krydderurtestegt svinefilet med torvets friske grønt, kartoffeltærte og kryddersauce
-
Rødvinsmarineret kyllingebryst med perleløg og bacon, honning bagte gulerødder og rødvinssauce
DESSERT
- Hjemmelavet Baileys is med krystalliseret mørk chokolade og bær
- Chokolade mousse med sprødt og råsyltede skovbær
- Blonde brownie med hindbær og rørt vaniljeis
3 retter455,- pr. couvert
- Augustus Gourmet skinke med oliven tapenade og soltørrede tomater
- LUKSUS MENU
-
FORRET
- Hummerbisque med stegte kammuslinger, dild olie, og toppet med friske urter
- Sprængt andebryst med spicy æblechutney og syltede kål
- Røget okseinderlår med aioli, ristede pinjekerner og syltede bøgehatte
HOVEDRET
-
Baconomviklede tournedos af oksemørbrad med pommes Anna, sprøde grøntsager og portvinssauce
-
Kylllingeballotine med trøffel og ristede svampe, kartoffeltærte og morkelsauce
-
Krondyrfilet med bagte rodfrugter, ovnbagte petit kartofler, sprøde chips af jordskokker og vildtsauce
DESSERT
- Fuglsang dessert med kage, mousse og is
- Gateau Marcel med sorbet af havtorn og råsyltede bær
- Ostetallerken med 4 lækre oste fra unika samt hjemmelavet sylt
3 retter485,- pr. couvert
- Hummerbisque med stegte kammuslinger, dild olie, og toppet med friske urter
Se buffetter Klassisk og Luksus herunder:
- KLASSISK BUFFET
-
FORRETTER
- Røget laks med urtemayo og syltede rødløg toppede med frisk dild
- Bresaola med aioli, gammel knas og soltørrede tomater
- Marinerede rejer på bund af sprød salat
HOVEDRETTER
-
Langtidsstegt bavette med torvets friske grønt, ovnbagte petitkartofler og mild pebersauce
-
Sennepspanerede kylling med årstidens salatbowle
-
BBQ marinerede svinefilet med kartoffeltærte og BBQ sauce
DESSERTER
- Blonde brownie med råsyltede skovbær og rørt is
- Vanilje panna cotta med sprødt
- Små cheesecakes med bær
488,- pr. couvert
- Røget laks med urtemayo og syltede rødløg toppede med frisk dild
- LUKSUS BUFFET
-
FORRETTER
- Fuglsangs cæsarsalat med grillet kylling, sprødt bacon og brød croutons
- Lomo med aioli, oliven og havgus
- Laksemousse med rugbrødschips og friske urter
HOVEDRETTER
-
Svinemørbrad a la saltimboca med ratatouille og ovnbagte petit kartofler
-
Helstegt oksefilet med årstidens friske grønt, pommes Anna og rødvinssauce
-
Estragon farseret kyllingebryst med salatbowle og estragonsauce
DESSERTER
- Lemon key pie med brændt marengs og friske bær
- Rig chokoladekage med råsyltede bær og rørt is
- Ostefad med 3 slags oste, knækbrød og hjemmesylt
518,- pr. couvert
- Fuglsangs cæsarsalat med grillet kylling, sprødt bacon og brød croutons
Se Børnemenu, Kaffe og Natmad herunder:
- BØRNEMENU
-
HOVEDRETTER
- Pasta med kødsauce
- Nuggets med pommes frites
- Fiskefilet med pommes frites
120,- pr. couvert
(under 12 år)
DESSERTERBørneis
75,- pr. couvert
(under 12 år) -
- KAFFE
-
KAFFE/ TE
45,- pr. couvert
SMÅKAGER
Kransekage
40,- pr. couvert
Du har mulighed for selv at medbringe småkager eller chokolade.
Dog vil der blive beregnet et mindre tillæg på 25,- pr. couvert.
- NATMAD
-
HOTDOGS
med det hele
PØLSE-/OSTEBORD
med brød og smør
FRIKADELLER
med kold kartoffelsalat
ASPARGESSUPPE98,- pr. couvert
Se også Menukort herunder: