Selskab

Klassisk og Luksus
Menu og Buffet

Vores køkken lader sig gerne inspirere af årstidens råvarer og de lokale leverandørers specialiteter. Hertil prioriterer vi økologiske- og frilandsråvarer, hvormed vi gør det let for dig som gæst at passe på miljøet. Det samme gælder ved hver en festlig lejlighed – for dig, dine gæster og din fest. Herunder ser du både en klassisk og luksus menu samt buffet fra den aktuelle sæson.

Se menuer Klassisk og Luksus herunder:


 

KLASSISK MENU

FORRET

  • Augustus Gourmet skinke med oliven tapenade og soltørrede tomater
     
  • Røget torsk med sennepscreme, rødbedesyltede sennepskorn, sprødt bacondrys og friske urter
     
  • Kyllingesoufflé med karrymayo, sprødt kyllingeskind og syltede rødløg

 

HOVEDRET

  • Kalvesteg med årstidens grøntsager, surt og sødt samt kalvesky
     

  • Krydderurtestegt svinefilet med torvets friske grønt, kartoffeltærte og kryddersauce
     

  • Rødvinsmarineret kyllingebryst med perleløg og bacon, honning bagte gulerødder og rødvinssauce

 

DESSERT

  • Hjemmelavet Baileys is med krystalliseret mørk chokolade og bær
     
  • Chokolade mousse med sprødt og råsyltede skovbær
     
  • Blonde brownie med hindbær og rørt vaniljeis


3 retter 

455,- pr. couvert

LUKSUS MENU

FORRET

  • Hummerbisque med stegte kammuslinger, dild olie, og toppet med friske urter
     
  • Sprængt andebryst med spicy æblechutney og syltede kål
     
  • Røget okseinderlår med aioli, ristede pinjekerner og syltede bøgehatte

 

HOVEDRET

  • Baconomviklede tournedos af oksemørbrad med pommes Anna, sprøde grøntsager og portvinssauce
     

  • Kylllingeballotine med trøffel og ristede svampe, kartoffeltærte og morkelsauce
     

  • Krondyrfilet med bagte rodfrugter, ovnbagte petit kartofler, sprøde chips af jordskokker og vildtsauce

 

DESSERT

  • Fuglsang dessert med kage, mousse og is
     
  • Gateau Marcel med sorbet af havtorn og råsyltede bær
     
  • Ostetallerken med 4 lækre oste fra unika samt hjemmelavet sylt


3 retter 

485,- pr. couvert

 

Se buffetter Klassisk og Luksus herunder:


 

KLASSISK BUFFET

FORRETTER

  • Røget laks med urtemayo og syltede rødløg toppede med frisk dild
     
  • Bresaola med aioli, gammel knas og soltørrede tomater
     
  • Marinerede rejer på bund af sprød salat

 

HOVEDRETTER

  • Langtidsstegt bavette med torvets friske grønt, ovnbagte petitkartofler og mild pebersauce
     

  • Sennepspanerede kylling med årstidens salatbowle
     

  • BBQ marinerede svinefilet med kartoffeltærte og BBQ sauce

 

DESSERTER

  • Blonde brownie med råsyltede skovbær og rørt is
     
  • Vanilje panna cotta med sprødt
     
  • Små cheesecakes med bær

 

488,- pr. couvert

LUKSUS BUFFET

FORRETTER

  • Fuglsangs cæsarsalat med grillet kylling, sprødt bacon og brød croutons
     
  • Lomo med aioli, oliven og havgus
     
  • Laksemousse med rugbrødschips og friske urter

 

HOVEDRETTER

  • Svinemørbrad a la saltimboca med ratatouille og ovnbagte petit kartofler
     

  • Helstegt oksefilet med årstidens friske grønt, pommes Anna og rødvinssauce
     

  • Estragon farseret kyllingebryst med salatbowle og estragonsauce

 

DESSERTER

  • Lemon key pie med brændt marengs og friske bær
     
  • Rig chokoladekage med råsyltede bær og rørt is
     
  • Ostefad med 3 slags oste, knækbrød og hjemmesylt

 

518,- pr. couvert

 

Se Børnemenu, Kaffe og Natmad herunder:


 

BØRNEMENU

HOVEDRETTER

  • Pasta med kødsauce
  • Nuggets med pommes frites
  • Fiskefilet med pommes frites


120,- pr. couvert
(under 12 år)

 


DESSERTER

Børneis

75,- pr. couvert
(under 12 år)

 

 

KAFFE

KAFFE/ TE

45,- pr. couvert

 

SMÅKAGER

Kransekage

40,- pr. couvert



Du har mulighed for selv at medbringe småkager eller chokolade. 

Dog vil der blive beregnet et mindre tillæg på 25,- pr. couvert.

NATMAD

HOTDOGS
med det hele


PØLSE-/OSTEBORD
med brød og smør


FRIKADELLER
med kold kartoffelsalat


ASPARGESSUPPE

 

98,- pr. couvert

 

Se også Menukort herunder: