Du er her: Forside Kurser / konferencer Middag i Mørke

Middag i Mørke

En unik madoplevelse du ikke glemmer! Hvad sker der, når man helt fjerner den visuelle dimension, når vi spiser? Kan vi overhovedet smage tomaten, når vi ikke kan se den? Kan den kræsne pludselig spise alt i mørket?
Træd ind i Fuglsangcentrets totalt mørklagte restaurant og få sanser og smagsløg udfordret. En helt speciel oplevelse som både er sjov, grænseoverskridende og lærerig. Vores erfaring fortæller os, at det er en oplevelse som virkelig huskes og efterlader et stort indtryk.

Som virksomhed kan du give dit personale en helt enestående oplevelse. Det er en helt fantastisk måde at ryste folk sammen på, men det er i allerhøjeste grad også teambuilding, når der skal sendes vand, brød og salt rundt i absolut mørke.

Vores køkken er kendt for gastronomi i særklasse, så der venter en unik kulinarisk oplevelse. Dygtige tjenere færdes hjemmevant i mørket. De er nemlig blinde og svagsynede, og giver undervejs tips og tricks, så det hele bliver lidt lettere.

Ønsker du middag i mørke som en del af et møde eller en konference, så kontakt os gerne for en pris. Har du og vennerne lyst til at prøve dette, så hold øje med vores hjemmeside/Facebook, hvor vi løbende sætter datoer på, som er åbne for alle.

Indeholder: Velkomstdrink, 3 retters gourmetmenu inkl. vin, øl og vand ad libitum, kaffe/the og sødt.