Du er her: Forside Kurser / konferencer Bridgewalking

Bridgewalking

I midten af Danmark ligger Lillebælt omgivet af dejlig natur. Og nu kan du blive en af de første til at opleve det hele fra oven, nemlig med Bridgewalking på toppen af Lillebæltsbroen – 60 meter over Lillebælts overflade.

Et besøg på det 4-stjernede kursus- og konferencecenter Fuglsangcentret i Fredericia er altid fyldt med gode oplevelser, og når du booker møde, kursus eller konference hos os, kan du fra maj måned krydre dagen med Bridgewalking på Lillebæltsbroen – en oplevelse du ellers skal helt til Sydney eller Auckland for at prøve. Og hvis du allerede nu booker dit møde eller din konference, så kan I blive nogle af de første, der får denne helt uforglemmelige oplevelse.

Du kan tage til Sydney. Eller Lillebælt. Begge steder kan du gå oven på en bro. Oplev højden. Suget i maven. Den spektakulære og uhindrede udsigt. Nyd vandet. Skibene. Udsigten mod land. Vinden. Vejret. Den svage rysten i broen, når toget gungrer over broen. Bridgewalking Lillebælt er en ny, unik attraktion i Europa. Tag med og få en helt enestående oplevelse, som ikke tidligere har været mulig i Europa.

 

Før turen bliver du koblet til et sikkerhedssystem - og så går det opad! Op til 60 meters højde og ud på turen over broen. Undervejs fortæller guiden om broens arkitektur, historien, byggeriet og naturen omkring Lillebælt.

Vel nede igen kan du fortsat nyde dit ophold på Fuglsangcentret, der ligger midt i den skønne natur med direkte adgang til skoven. Vores fire-stjernede konferencecenter rummer det hele: Dejlige lyse lokaler, alt i AV-udstyr, dejlige grupperum samt en gastronomi i særklasse, hvor alt bliver lavet fra bunden af årstidens friske råvarer.

Ring og få en pris på dit næste kursus eller konference – og lad os klare booking af Bridgewalking for dig.

 

 

Fakta om Bridgewalking

- Turen tager 2 timer inkl. sikkerhedsinstruktion og omklædning
- Turen foregår oppe ovenpå Lillebæltsbroen, 60 meter over Lillebælts overflade
- I bliver sendt op i hold på maks. 20 personer ad gangen

- Pris for Bridgewalking ved forudbestilling er kr. 249.- pr. person.

Sikkerhed

Du skal være min. 140 cm høj.

Gæster til Bridgewalking vil ud over en grundig sikkerhedsinstruktion bl.a. blive udstyret med sikkerhedsliner. Der bliver også etableret en "panik platform" til de gæster som har brug for et pusterum, eller få styr på de (måske) rystende ben.

Af sikkerhedsmæssige årsager må man ikke medbringe løse genstande. Du får udleveret en heldragt til turen, som i øvrigt må tages med hjem.

Bemærk i øvrigt, at Bridgewalking ikke er egnet for kørestolsbrugere og bevægelseshæmmede.