Du er her: Forside Hotel / ophold Dykkerophold

Dykkerophold

Er du til dykning, kan du nu dykke under dit ophold.

Dykkerophold med prøvedyk

Hvordan tror du, det er, at kunne svømme som en fisk under vandet? Uden at skulle op og trække vejret? Tag med på eventyr under overfladen og få svar på spørgsmålene – enten i vores swimmingpool eller i Lillebælt. Alle kan lære at dykke, om du er 10 eller 70, tyk eller tynd.

Selve prøvedykket består af en kort gennemgang af, hvordan det hele foregår, hvordan udstyret virker, og hvorledes man skal forholde sig under vandet. Derefter gøres klar til at hoppe i vandet, så du stille og roligt lærer at trække vejret under vandet for første gang, hvilket kan være en helt speciel oplevelse. Du vil derefter prøve kræfter med, hvad det vil sige at være i en vægtløs tilstand. I løbet af prøvedykket vil du også lave nogle simple øvelser, så du kan gennemføre dykket på en sikker og sjov måde.Dykkeriohold pool

Igennem hele dykket vil du være under sikker guidning af en af OceanAdventures kompetente instruktører, der vil være med dig hele vejen, så du kan slappe helt af og bare nyde den fantastiske verden under overfladen.

 

Ophold med prøve dyk i Lillebælt eller Fuglsangcentrets swimmingpool:

Pakkepris kr. 1145,-
Prisen er inkl. 1 prøvedyk, leje af komplet udstyr, professionel instruktion, diplom ved gennemførelse, 2 retters middag, aftenkaffe, overnatning og morgenmad

Krav: Minimumsalder 12 år, udleverede OADC dokumenter skal underskrives.

Varighed: Cirka 3 timer

 

For begge ophold gælder:
Tillæg i enkeltværelse kr. 150,-
Tillæg for enkelt dykker 250,-

 

Dykkerophold med guidet dykkertur i Lillebælt

Har du været i de varme lande og taget dykkercertifikat? Har du et gammelt støvet certifikat som trænger til at blive luftet, eller kunne du bare godt tænke dig en flot dykkeroplevelse i det danske farvand?

Så får du nu muligheden for at tage på opdagelse i det unikke bæltmiljø sammen med en professionel guide. OceanAdventures Dykkercenters erfarne dykkerledere og instruktører sørger for at du bliver fulgt fra A til B i trygge og afslappende rammer. Vi gennemgår opsætningens af udstyr, makkertjek, dykkerplanen, opdriftskontrol samt hvad der måtte komme af spørgsmål.

 

Pakkepris kr. 1145,- Prisen er inkl. 1 prøvedyk, leje af komplet udstyr, professionel instruktion/dykkerguide, diplom ved gennemførelse, 2 retters middag, aftenkaffe, overnatning og morgenmad

Krav: Du skal være certificeret dykker

Varighed: Cirka 3 timer

Tillæg: Tillæg i enkeltværelse kr. 150,- Tillæg for enkelt dykker 250,-

  

Dykkerophold med certifikat

                    

PADI Open Water Diver kurset er PADIs begynderkursus til fritidsdykning. Det er på dette kursus du lærer den grundlæggende viden og de færdigheder, du behøver for at kunne dykke. Kurset giver adgang til 18m.

Begynderkurset er delt op i 14 moduler. Igennem kurset vil du komme igennem 5 teorimoduler, 5 moduler i svømmehallen og 4 dyk i Lillebælt. Det hele vil komme til at forløber over 3 dage. Alt teori tages via E-learning og skal være bestået inden ankomst. Bemærk at E-learning er på engelsk.

Program

DAG 1, check-in fra kl. 13.00 og svømmehalstræning ca. kl 17:00

DAG 2, tre dyk i Lillebælt efter kl. 9.00

DAG 3, et dyk i Lillebælt kl. 9.00, check ud kl. 12.00, certificering kl. 12.30

Efter at man har gennemført begynderkurset bliver man certificeret PADI Open Water Diver, hvilket også er et tegn på at man har gennemført et internationalt anerkendt dykkerkursus, som giver adgang til at dykke, max 18m, over hele verden og med et PADI dykkercertifikat kan du deltage på dykkerture, leje udstyr samt videreuddanne dig i hele verden.


 

Pakkepris kr. 4695,- Prisen er inkl. Crewpack indeholdende materialer til kurset, leje af komplet udstyr, professionel instruktion, certificering ved gennemførelse af kurset, 2 x 2 retters middag, 2 x aftenkaffe, 2 x overnatning og 2 x morgenmad, 1 glas mousserende vin, 1 x PADI Open Water Diver dykkerkursus

Krav: Minimumalder er 15 år for Open Water Diver. Er du mellem 10 og 15 år er der mulighed for at blive certificeret Junior Open Water Diver – her skal du dykke med voksen certificeret dykker og har en maks. Dybde på 12 meter. 2 pasfoto medbringes ved kursusstart og OADC dokumenter skal udfyldes.

 

Tillæg: Tillæg i enkeltværelse kr. 400,- Min. 2 personer – tillæg for enkeltperson/privatundervisning kr. 1000,-)

OBS. Alt teori tages via E-learning og skal være bestået inden ankomst.